Colloïdaal water bieden wij u ook aan naast het Blixxem water.

Dat zal zijn in 2024 Dus nog even geduld

Wel kan u uw wensen alvast kenbaar maken hierin

De prijs voor ‘zilveren colloïdaal'(15ppm) water is voor groothandel gebruik per 100 liter. Prijs per liter 19.95

Prijs voor particulier ,per liter is gesteld op 49.95

Eventuele colloïdaal water met goud, koper, zink of anders is mogelijk met minimale afname 100 liter.

Wat is in het kort colloïdaal water en hoe wordt dat gemaakt?

Colloïdaal water is een vloeibare suspensie waarbij een vloeistof elektrisch geladen deeltjes edelmetalen bevat. Deze minuscule deeltjes zijn zo klein dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Door hun minuscule formaat vormen zij geen belasting op het lichaam of de natuur om ons heen.

In 1861 ontdekte de Schotse chemicus Thomas Graham (de uitvinder van de dialyse methode) hoe hij colloïdale deeltjes kon produceren welke klein genoeg waren om te blijven zweven (suspenderen) in een vloeistof.

De kennis over de positieve werking van edelmetaal op het welzijn van mens, dier en plant is eeuwenoud en er was vroeger dan ook geen arts die zonder een persoonlijke voorraad aan edelmetaal als zilver/goud in zijn dokterstas de deur uit ging. Tot zo laat als 1999 werd in Amerika colloïdaal zilver gezien als een “pre-1938 medicijn” en mocht het als zodanig ook als medicijn gebruikt en verkocht worden.Met de opkomst van de chemische antibiotica en antiseptische middelen is colloïdaal zilver uit de bekendheid en algemeen gebruik geraakt. Maar in hedendaagse tijden, waarin de behoefte aan een natuurlijke manier van bescherming van de gezondheid steeds groter wordt, is de goede naam van colloïdaal zilver een snelle comeback aan het maken.

Het wordt gemaakt vanuit gedestilleerd water. Met ‘anoden en kathoden zilver staven’ wordt lage spanning gebruikt(12-24Volt). Hierdoor geraken Nano- deeltjes van zilver in het water. Dat wordt ook wel geïoniseerd zilver water genoemd in de markt. Dit proces kan ook met andere metaalstaven bijvoorbeeld als goud, platina, zink of koper.

Wat is het verschil tussen colloïdaal en blixxem water?

Colloïdaal water is een uitvinding van…………en werd ingezet als antibiotica tot 1938. Door de opkomst van de chemische farmaceutische industrie onterecht weg gedrukt. Voor vele mensen is colloïdaal water een waar begrip. Het wordt gemaakt vanuit gedestilleerd water. Met ‘anoden en kathoden zilver staven’ wordt lage spanning(12-24 Volt) gebruikt. Hierdoor geraken Nano- deeltjes van zilver in het water. dat wordt ook wel geïoniseerd zilver water genoemd.

Colloïdaal of zilverwater aanbieders tonen hun eigen uitleg hierin,we respecteren dit, wat zij onder dit type water verstaan.

BLIXXEM water is gebaseerd op kunstmatige bliksem hamer inslag met tot 90.000 Volt in de kern van de watermoleculen. Deze moleculen waren vooraf al gescheiden in grove en fijnere. Door de enorme hoeveelheid moleculen/atoom splitsing ontstaat een geherstructureerd krachtwater.

B L I X X E M in zuiver water !

Waarom ook colloïdaal water aanbieden?

Wij denken dat een bekend en positief product als colloïdaal goud/zilver/koper/zink water past in onze visie. Daarbij zijn er meer verkopende partijen die dit ook aanbieden.

Uw keus  is dat kwaliteit en prijs redelijk moeten zijn in uw aankoop.

Vandaar dat wij het in het pakket meenemen omdat we het ook zeer gunstig kunnen aanbieden.

Wat is het verschil dan bij ons en bij anderen die colloïdaal water ook aanbieden?

Onze producent levert het zeer zuivere colloïdaal water. Het basis proces water bestaat uit 7 x gedestilleerd water. Daarop wordt via hoog geleidende stroom elektrolyse uitgevoerd met goud staven en of andere edele metalen.Wij doen dit niet zoals andere aanbieders met 12-24 volt wisselspanning maar juist met plasma gelijkstroom van 1000-10.000 Volt

Het zeer zuivere colloïdaal water is gebotteld in donker beschermend glas.

Kan ik inkopen als groothandel of private label van Colloïdaal water?

Colloïdaal water onder uw eigen private label inkopen. Dat kan mits minimale afnames en financiering zijn gewaarborgd hierin. We leveren dit top product voor zeer gangbare prijzen.

Bruikbare uitleg over Colloïdaal water van anderen…..

Goudwater

Colloïdaal goud of ‘goudwater’ is het zuivere element goud (in ionische vorm), opgelost in zuiver water. Het wordt vervaardigd met behulp van elektrolyse, in uiterst zuiver water. In de basis van gedestilleerd water zweven elektrisch geladen deeltjes die extreem klein zijn( 1-10 NM): de elektrisch geladen goud ionen. Afhankelijk van de producent bevat het ook mogelijk de isotone frequentie-vorm van goud.

De redenen voor toepassing betreffen gezondheid en vitaliteit, van lichaam en geest. Het goudwater zou werken tot in de kern van de materie, de cellen en bouwstoffen van het lichaam, alsmede op het etherische lichaam van de mens. Sporen van het gebruik van goud in medicijnen en lange levensverwachting, ofwel gezondheid en vitaliteit, gaan terug tot de middeleeuwen, Paracelsus en ook Chinese gebruiken. 

Over Michael Faraday, een beroemde Engelse scheikundige, wordt gezegd dat hij in 1857 voor het eerst zuiver colloïdaal goud maakte. Paracelcus kende blijkbaar ook al het gebruik van goud, tegen syfilis en lepra. Dit is uiteraard ook in de homeopathie opgepakt en het wordt ingezet bij een scala aan aandoeningen. De werking van goud wordt niet zo zeer gezien als bacteriën dodend, maar als een activator van het afweersysteem, net als andere metaalkatalysatoren (als ijzer en koper) dat doen.

Electrum water

In ‘electrum water’ spelen zowel zilver als goud een rol. Zij verhogen de geleiding van elektriciteit in het lichaam, van belang in de celstofwisseling, wat normaliter geleid word door de elektrolyten calcium, magnesium, natrium en kalium. Daarnaast verbeteren zij het resonantievermogen van het lichaam, door hun receptiviteit (ontvankelijkheid) voor licht- en geluidsgolven.

Het voorgaand brengt een nieuw onderzoeksveld in beeld: de interactie tussen Nano deeltjes en virussen. Het gaat hier biochemisch gezien om nanodeeltjes en de anatomie van het virus, wat zich afspeelt op Nano niveau. Zo is de interactie met het HIV virus bestudeerd en in vitro kunnen aantonen dat de zilverdeeltjes verhinderen, dat virussen zich kunnen binden aan levende cellen. Het antivirale effect komt voort uit de binding die de zilvericonen aangaan, met bestanddelen van het virus.⁠ Het maakt daarom veel uit, hoe groot de colloïdale zilverdeeltjes zijn. Gangbaar is colloïdaal zilver in de range van 20-100nm. Dit is te grof om antiviraal werk te kunnen doen. Hiervoor is een oplossing met deeltjes in de orde van grootte 1-10 nm nodig.⁠ 

Nano water

Deze nano-grootte van edelmetalen deeltjes, zou ook bevorderlijk zijn voor het voeden van ons DNA met het lichtspectrum. Hierbij worden de ‘electroluminiscente’ eigenschappen van edele metalen als goud en zilver in Nano deeltjes, beschouwd als effectief in intracellulaire communicatie. Evenals in een effectieve communicatie van lichaamscellen. Daarnaast bestaat er nog zoiets als ‘zetapotentiaal’ en dit maakt de Nano deeltjes zo effectief. Nano deeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak hebben. Zetapotentieel is de energie die een Nano deeltje omringt en dat interacteert met omringende stoffen; met een tegengestelde elektrische lading.

Dit universele interactieve principe ligt ten grondslag aan hoe de biochemische processen in ons lichaam werken. Deze wisselwerking tussen positief en negatief elektrisch geladen deeltjes is een zodanig fundamenteel principe, als je iets wilt snappen van voeding, dat ik dit heb uitgewerkt in De Schoonheid van Water ~ goud van de toekomst.

Voedingssupplementen

Er is dus een belangrijke relatie tussen de energetische kwaliteiten van een materiaal en de vorm (grootte) er van. Het laatste is van belang voor de biologische opneembaarheid: hier wordt het verschil gemaakt! Dit bepaalt de werkzaamheid, qua effectiviteit en snelheid. Vandaar dat de nieuwe generatie voedingssupplementen beoordeeld worden in het licht van deze ‘bio-availability’.

Bron door: Giovanna Gomersbach

NB: Toepassingen worden hier niet expliciet vermeld, zodat er geen medische of gezondheidsclaims worden gemaakt.

NB: De EEG wetgeving laat zien dat Colloïdaal water niet tot voeding supplement mag worden gerekend, ook mogen er geen claims van geneeskrachtige werking komen……