Willibrordus van der Weide

Als initiatief nemer van Condit Medicare ben ik een Nederlandse pionier en dilettant Ingenieur.
Mijn naam is Willibrordus A. van der Weide (Nederland).

De meest boeiende studies heb ik zelf gedaan als autodidact. Vooral door mijn langdurige verblijf in buitenlanden vergaarde ik vele invalshoeken betreffende nuttige en waardeloze bevindingen.

Als gelovige sta ik voor zuiverheid vanuit de zienswijze Gods.

Zo zien we dat de huidige gangbare land, tuin- en wijnbouw desastreus is voor ons als mens en de aarde. Het bevordert in rap tempo onder meer aandoeningen als Parkinson.

Ik was zelf direct betrokken met zuivel verwerking in Slowakije, Georgië en Oekraïne. Daarnaast organische meststoffen productie (Condit fertilizer) en hout bewerking. 

Samen deel ik de vakkennis vooral met Ir. Yuri Rakostsy uit Oekraïne. In Nederland werk ik samen met Ir. C. Pompe (www.watergas.nu) in de toepassing van waterstof (watergas). Hij zet zich onder meer tomeloos in voor Parkinson patiënten. Dit sinds 2013.

De technologie die ik gebruik, is geschikt voor de landbouw, dieren en mensen. Het watergas is in combinatie met de vloeistof DAUW(aminozuren en mineralen)) uniek.

“Voorkomen is beter dan genezen” maar als u al kwalen heeft, is het gebruik van watergas in combinatie met DAUW en een ‘energie rijke brandstof’.

Het is daarnaast ook een zeer sterke antioxidant bij gebruik dauw vloeistof.

Andere uitvindingen en principes vindt u hieronder;

www.yellowmiracleoil.com       Om miljoenen motor olie verversingen te voorkomen

www.yellowagro.com              De kringloop landbouw/zuivel pagina.

www.dauw.org                         Website over de Dauw