Als uitvinder(s) en pionier(s) voor de gezonde landbouw is het drinken uit een koperen beker een logisch gevolg.

Zelfs koperen landbouw gereedschap als schoffels en scheppen tonen hun nut. In uw moestuin van groot belang. Die zijn in Nederland te koop via mijn collega Dhr. Theo Mulder van Mulder Agro uit Kollumerzwaag (www.mulderagro.nl)

Koperen drinkwaren is op dit moment een van de populairste trends. De heropleving van de koperen beker is gedeeltelijk te danken aan de hernieuwde populariteit van een cocktail die in de jaren vijftig furore maakte, vanuit de Sovjet-Unie (waar ik al kwam in 1983).

De alcoholische drank bestaat uit wodka, gemberbier en limoensap en wordt traditioneel geserveerd in een koperen mok.

De meeste mensen zijn zich echter niet bewust van het feit dat koperen bekers ons lichaam tal van gezondheidsvoordelen kunnen bieden. In feite is er een lange lijst van alle natuurlijke en positieve manieren waarop het de gezondheid beïnvloedt, en je kunt ze krijgen door eenvoudigweg uit een koperen beker te drinken!

Wanneer water in een koperen vat wordt geplaatst, neemt het niet alleen de positieve lading van het metaal op, maar ook alle andere positieve eigenschappen die inherent zijn aan het metaal.

Koper staat bij wetenschappers en de medische gemeenschap bekend als antibacterieel, antiviraal en heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij eerste hulp om hersteltijden te versnellen en wonden te genezen.

Koper is ook een noodzakelijk onderdeel van onze voeding en ons lichaam gebruikt het om nieuwe cellen te produceren en te gedijen. Het helpt ons immuunsysteem te versterken en als u water drinkt dat enkele uren in koper heeft gezeten, kan dit delen van uw spijsvertering aanzienlijk verbeteren en genezen.

Andere voordelen die zijn aangeprezen zijn dat het de veroudering vertraagt, de huid laat gloeien, tegen kanker vecht en het voorkomt, onze hersenen stimuleert, onze schildklier reguleert, het risico op hartaandoeningen en hypertensie vermindert, helpt of het lichaam ijzer absorbeert en dus helpt bloedarmoede te voorkomen.

Deze voordelen zijn geen new age psycho-babbel, er is wetenschappelijk bewijs en studies die ze ondersteunen. Een van de meest interessante en consequente bevindingen had te maken met de antimicrobiële en antibacteriële aspecten van koper in combinatie met besmet water.

Een andere studie was even veelbelovend en ontdekte dat in één ziekenhuis met koperen oppervlakken het aantal infecties met 40% was verminderd. De daling werd alleen aan de koperen oppervlakken toegeschreven en onderzoekers vonden dat het ook 97% van de schadelijke bacteriën doodde die een infectie kunnen veroorzaken.

Er is veel meer informatie, studies, onderzoek en informatie beschikbaar over het onderwerp.

Dus wij bieden u een zuiver koperen drinkbeker aan om dauw op te drinken als een extra aanvulling.

Op uw gezondheid!

“Вы тост за свое физическое и психическое здоровье”