Ministerie
De uitspraken op deze website zijn niet beoordeeld, noch goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Sport en Welzijn, de Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd, de Centrale Commissie Mens gebonden Onderzoek, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu of enig andere overheidsinstantie, medische organisatie of farmaceutisch bedrijf.

Geen medisch hulpmiddel
Op juridische gronden moeten we vooraf vermelden dat de Condit Medicare (nog) niet is gedefinieerd als een medisch hulpmiddelen daarom wettelijk niet kan worden aanbevolen voor menselijk gebruik. Wel getest voor CE als elektronisch apparaat. Het product kan niet gebruikt worden om diagnoses te stellen, te behandelen, genezen of het voorkomen van welke ziekte dan ook.

Zowel Blixxem en/of Colloïdaal water mag ook niet als heilzaam(helend) water worden aangeboden. De wetgeving verbiedt om dit als medicijn te zien.

Zwangerschap, medicijnen of medische aandoeningen
Indien u zwanger bent, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft (een donororgaan) raadpleeg dan uw huisarts voordat u aan waterstof(watergas) therapie begint. De informatie op deze website dient slechts een informatief doel en is niet bedoeld als een vervanging voor het advies van uw dokter of zorgmedewerker of enige informatie op of in een product etiket of verpakking. U mag de informatie op deze site niet gebruiken voor het diagnosticeren of behandelen van enig gezondheidsprobleem, of voor het voorschrijven van medicatie of andere behandelingen.

Dieet
Raadpleeg altijd een arts voor u met een dieet, oefeningen of aanvullende voeding begint, voordat u medicijnen gebruikt, of als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt te hebben. U behoort niet te stoppen met medicatie zonder eerst uw arts te raadplegen. Zoals individuen verschillen, zo verschillen ook de reacties op het gebruik van waterstof. Hoewel er alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt, dient altijd uw arts te raadplegen voor eventuele risico’s verbonden aan het gebruik van voedingssupplementen of in dit geval waterstof therapie, in verband met uw eventuele en specifieke gezondheidsproblemen en/of allergieën.

Legaal gebruik zou zijn voor planten, vissen, vogels en zoogdieren. Honderden wetenschappelijke studies hebben echter aangetoond dat het veilig is voor plant en dier, zowel om te drinken als om te ademen. Recentere studies tonen aan dat mensen dezelfde voordelen hebben als bewezen is voor planten en dieren.

Opmerking: geen van studies naar waterstof therapie (ook die studies op mensen gericht) toont enig negatief effect van waterstof, alleen positieve effecten. Dat neemt niet weg dat het gebruik van de Condit Medicare geheel op eigen risico geschiedt. Wij doen geen medische claims. Wij voorzien slechts in een plaats waar u meer kunt leren over waterstof gas met Blixxem water therapie , hierin deelt u zelf de ervaringen van andere mensen.