Waterstof voor uw Gezondheid!

Waterstof, velen spreken erover als toekomstig brandstof voor auto’s in de energie transitie. Wat eigenlijk interessanter is dat u waterstof (watergas) kan gebruiken voor uw eigen lichaam als basis brandstof!

Water zou bestaan uit 2 atomen waterstof en 1 atoom zuurstof. Waterstof heeft als drager de hoogste energetische waarde op aarde met afstand (120-142 Mjoule/Kg). Het element staat bekend als ‘H’ en als nummer 1.

Waarom watergas?

Watergas is geen damp of stoom! Het is gas uit het water. De twee delen waterstof en een deel zuurstof zijn gecombineerd als watergas. Water, HO, kan men niet alleen drinken – maar ook als H₂, waterstof,  en als O₂, zuurstof, inhaleren.

H₂ = watergas dat ook wel “Browns gas’ wordt genoemd naar de uitvinder die dit gas benutte als energie. Hij kwam uit Bulgarije en emigreerde naar Australië. Zijn kleinzoon trof ik in Bulgarije in het jaar 2013. Vanaf die tijd doe ik actief onderzoek hierin.

Vereniging van Watergas(waterstof);

In Nederland is www.watergas.nu de belangrijkste informatie bron onder leiding van Ir. C. Pompe (zie filmpje hieronder). Hij is de pionier en promotor betreffende watergas van Nederland.

Bijzondere bevinding

Onze ‘bevinding’  is dat wij de hoogste energetische waarde op aarde (waterstof) combineren met Blixxem krachtwater. Het Blixxem water is elektrisch geladen door edelmetaal ontlading. Hierdoor hebben we de juiste geactiveerde brandstof voor uw lichaam. Dat concludeerden wij uit empirisch onderzoek.

De unieke combi is ontstaan uit de logische ordelijke volgorden van het leven op aarde.

 

 

 

Hieronder een filmpje over waterstof/watergas.