Watergas en Dauw komen samen!

De Dauw (aminozuren) vloeistof als geactiveerd ‘brandstof’ voor uw lichaam.

De uitvinders van Condit Medicare introduceren een drinkbare vloeistof. Deze heet Dauw, wat verfrissend is elke dag, zoals de dauw op de velden. Het bevat alle belangrijke aminozuren (20), spoorelementen en mineralen namelijk die uw lichaam nodig heeft!

U kunt extern niet de aminozuren via voeding binnen krijgen ondanks sommige aanbieders die dit opperen voor veel geld.

ORP (mV) – ORP ook wel redox-waarde gis een afkorting voor Oxygen Reduction Potential, ORP wordt gemeten in Millivòlt (mV). Hiermee kan je het vermogen van water meten. Hoe lager het getal hoe beter het is.

De Dauw op de afbeelding laat een -381 zien (sterke Anti Oxidant).
Daarentegen laat lokaal kraanwater +127 zien.

De Dauw kunt u eerst activeren met Condit Medicare door de zuurstofcanule een paar minuten in een glas te doen. Hierna kunt u de Dauw drinken.

De Dauw kunt u ook los drinken. Het liefste na het eten.

Dauw bevat de hoogste biologische waarde (BV = 100%) op aarde.

Dat samen met waterstof(gas) als drager welke de hoogste energetische waarde (142.9 Mjoule) bezit op aarde is dus een unieke combi als ‘brandstof’ voor uw lichaam!

Naast de levering van onze Condit Medicare leveren we ook Dauw (aminozuren) vloeistof aan u. Dagelijks is 0.5 liter geactiveerde Dauw voor u voldoende. Binnen 1/2 uur na het activeren via ons apparaat (Condit Medicare) opdrinken. Of na het eten.

Binnenkort is de Dauw ook geschikt voor mensen met een lactose intolerantie.

De lactose (melksuiker) is omgezet in glucose/lactase dankzij het lactase enzym.

Het brouwsel wordt ambachtelijk gemaakt. De naam en basis product is bedacht door ons in het land Georgië, 2014. Dit tijdens proeven betreffende aminozuren onderzoek uit geitenwei.

Voor meer informatie over de Dauw kunt u ook terecht op de website: www.dauw.org

Dauw